Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar (31) aangehouden voor verstoren openbare orde Goes

Toegevoegd: 28-01-2023, 14.43 uur
Goesenaar (31) aangehouden voor verstoren openbare orde Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Door de politie werd vrijdagavond op de Grote Markt in Goes een 31-jarige Goesenaar opgepakt. De man verstoorde de openbare orde. 


Gedurende de avond werden er verschillende meldingen gemaakt van een persoon die zich vervelend zou gedragen in zowel diverse horecagelegenheden als op straat. Mogelijk zou hij onder invloed van drugs of alcohol zijn. Tevens was er sprake van dat hij mogelijk een mes op zak zou hebben. Agenten hebben de man vervolgens opgespoord en aangesproken. Ook werd hij gefouilleerd. Hij bleek geen mes op zak te hebben. De agenten hebben de man gevraagd de Grote Markt te verlaten. 

"Omdat hij korte tijd later toch weer terug kwam, werd hij uiteindelijk aangehouden. Eenmaal in de politiebus begon de man zich te verzetten tegen zijn aanhouding. Hij is uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau en werd in de loop van zaterdagochtend weer in vrijheid gesteld", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren