Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekersgilde actief in Zeeland, politie geeft tips

Toegevoegd: 04-02-2023, 17.56 uur
Inbrekersgilde actief in Zeeland, politie geeft tips
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Vrijdagavond is het inbrekersgilde weer actief geweest in meerdere plaatsen in de provincie. De politie roept op om alert te zijn en geeft tips om een inbraak te voorkomen.


De politie is vrijdagmiddag en -avond druk bezig geweest met meerdere inbraken in onder andere Vlissingen, Yerseke en Goes. Daarnaast werd er bij de politie een aantal keer een melding gedaan van een verdachte situatie.

De politie roept op om bij verdachte situatie direct het landelijk alarmnummer 112 te bellen. Daarnaast geeft zij als tip om de woning goed af te sluiten en de woning er bewoond uit te laten zien als je weg bent.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klokkenluider (5-2-2023 om 12:37)
@Demeter dat gaat ook meteen een brug te ver alleen kan ik mij wel erbij aansluiten dat tips geven door politie en justitie geen zin heeft als het al gebeurd is of zoals @Ewa zegt niks met concrete @Daderinfo gedaan word dat is langs de gekken af dit dit gebeurd!
De meter (5-2-2023 om 09:12)
Gewoon eigen rechter spelen en hand eraf hakken bij dat tuig. Justitie doet hier helemaal niks mee
IND (4-2-2023 om 19:28)
Word een keer tijd inderdaad dat dit tuig aangepakt gaat worden ze voelen zich te goed om ook gewoon te werken voor hun centen en denken dat ze boven de wet kunnen staan?!! Aanpakken dat tuig zo dat ze daarna ook voortijdje weg zullen verdwijnen waar ze th horen
Ewa (4-2-2023 om 19:06)
Tja als je duidelijk doorgeeft wie het zijn geweest word erna meerdere meldingen helemaal niks mee gedaan vind je het gek dat veel mensen het dan opgeven als er toch niks mee gebeurd ik niet...
Cookie-instellingen beheren