Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond bij steekpartij J.D. van Mellestraat Goes

Toegevoegd: 04-02-2023, 23.16 uur
Foto 8 van 9

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (10-2-2023 om 13:15)
Beetjevaag deze melding uit welke woonplaats komt deze gast dan zal hij wel een flinke schadevergoeding krijgen als hij voor niks zo lang heb vastgezeten ofnie...
samantha (6-2-2023 om 00:25)
Die schilderingen horen bij een gezamenlijk project en is kunst met de buurt gemaakt, iets wat gewoon in het nieuws is geweest. Zou zeggen trek je geroddel maar weer in. Verder zijn Polen gewoon mensen en hoeft dat niet zo denigrerend te worden gebracht. Je mag ook zelf je groenten gaan plukken!
Kees (5-2-2023 om 15:51)
@Arie goed gezegd. Het huis waar de steekpartij plaats vond zijn tijdelijke bewoners die al vaker voor overlast zorgen. Huis zit soms vol met Polen. De huizen die tijdelijk verhuurd worden door Connect Verhuur zouden de tijdelijke bewoners goed screenen, daar gaat het al goed mis. De vaste bewoners die al lang in deze wijk wonen zouden rond de zomer verhuizen naar nieuwbouw. Deze bewoners was beloofd dat er keurige tijdelijke bewoners komen te wonen om leegstand te voorkomen. Helaas gaat dit flink mis.
Arie (5-2-2023 om 14:12)
@ Harry, Hoe haal je het in jou botte hersens, om ons als onschuldige mensen voor TOKKIES uit te maken? En dan nog wel de politie hierin te vermelden? Die muurschilderingen zijn welleswaar door een proffesioneel kunstenaar aangebracht om verdere verpaupering in de wijk te voorkomen. Met toestemming van Beveland Wonen. ( Deze huizen worden t.z.t. afgebroken ) Trouwens die steekpartij is in dat huis ernaast!!!! gebeurt. Dus voortaan je grote waffel dicht houden en je vooroordelen bij je te houden!
Harry (5-2-2023 om 01:40)
Weer een steekpartij, er komt geen einde aan, wat is er nu mis in Nederland. Wat hout snijdt dat de straat een slechte naam krijgt er wonen ook fatsoenlijke mensen ongetwijfeld. Maar als ik de foto zie van de woning met al die idiote teksten op de muur, daar kunnen alleen maar TOKKIES wonen. Ben benieuwd of die lui al bij de politie als overlast bezorgers bekend staan, dat zullen de bewoners ongetwijfeld kunnen beamen.
Cookie-instellingen beheren