Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 422 km

Rijbewijs ingevorderd van beschonken bestuurder

Toegevoegd: 05-02-2023, 16.16 uur
Rijbewijs ingevorderd van beschonken bestuurder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – De wijkagenten van Kapelle hebben zondagnacht bij Krabbendijke een rijbewijs van een bestuurder ingevorderd. De persoon reed onder invloed van alcohol.


De persoon werd iets voor 02.00 uur op de Zuidweg door de wijkagenten staande gehouden. De agenten lieten de bestuurder een blaastest uitvoeren. De persoon blies toen een F. Dat staat voor falen. De bestuurder kwam niet door de blaastest heen.

Hierop hebben de agenten de bestuurder meegenomen voor verdere controle op het politiebureau. Daar bleek dat de persoon 875 Ug/L in zijn adem had. De agenten hebben hierop het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd en een proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (6-2-2023 om 09:48)
Rijbewijs van deze aso vernietigen
Cookie-instellingen beheren