Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 96 km

Overleden slachtoffer Nieuwdorp afkomstig uit Duitsland

Toegevoegd: 06-02-2023, 12.35 uur
Eén persoon overleefde het ongeval niet.
Eén persoon overleefde het ongeval niet.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

NIEUWDORP - De slachtoffers van het bedrijfsongeval bij de Zeeland Refinery in Nieuwdorp betroffen vier mannen van buitenlandse komaf en één Nederlander. De overleden persoon zou een man uit Duitsland betreffen.


Bij het ongeval aan de Ijslandweg in Nieuwdorp raakten vrijdagochtend meerdere mensen gewond. Het ongeval gebeurde omstreeks 11.55 uur waarna direct meerdere hulpdiensten werden ingeschakeld. Bij onderhoudswerkzaamheden raakten vijf personen gewond. Eén persoon overleefde het ongeval niet. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

De slachtoffers waren twee mannen van respectievelijk 28 en 34 jaar uit Duitsland. Ook raakte één man van 38 uit Frankrijk gewond. De laatste gewonde betrof een man van 50 uit Schelluinen. "Het dodelijke slachtoffer zou een man uit Duitsland zijn geweest", zo heeft de politie laten weten.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren