Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept Loodholseweg Grijpskerke

Toegevoegd: 16-02-2023, 11.56 uur
Door: Reinoud Hiemstra

GRIJPSKERKE - Op de Loodholseweg in Grijpskerke is donderdagochtend een fietser door een automobilist geschept. De fietser raakte gewond en moest mee naar het ziekenhuis.


Het slachtoffer fietste omstreeks 10.30 uur over het fietspad langs de Loodholseweg. Ter hoogte van de kruising met de Mariekerkseweg ging het mis en werd de fietser aangereden door een afslaande automobilist die de Mariekerkseweg in wilde slaan, zo meldde de politie ter plaatse. De ambulance kwam met spoed ter plaatse en de medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over het slachtoffer ontfermd. De fietser werd met spoed meegenomen naar het ziekenhuis. De ernst van het letsel is onbekend. 

De ter plaatse gekomen politie zette de kruising gedeeltelijk af. De kruising was omstreeks 11.00 weer helemaal vrij.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (17-2-2023 om 12:51)
Uh.......over nek verdraaien gesproken. Is dat niet iets, wat we juist tijdens de rijlessen leren? Over je schouder naar achter kijken? Of zijn we dat al weer verleerd? Waarom krijg ik dan nooit een fietser of voetganger op mijn motorkap?
fietser (17-2-2023 om 09:21)
Als ik de foto's zo zie, overzichtelijk genoeg hoor. Opletten. Fietspad in de voorrang.
Popeye (16-2-2023 om 22:43)
Groot gelijk Loes, van de week nog met een laag slik, borden erbij 50km/uur slipgevaar - komen gewoon met 100 langs t fietspad, onder t motto: glij ik iemand dood is t tóch lekker geen moord ..
Andere inwoner van Grijpskerke (16-2-2023 om 19:06)
Loes, dit is wel degelijk een onoverzichtelijk punt. Zelfs als je stilstaat, komt het voor dat je fietsers (te) laat ziet. Dan zitten ze achter de raamstijl en ze komen van om een bocht. Je moet echt je nek verdraaien om goed te kijken. En dan moet je ook nog in de gaten houden of er geen verkeer vanuit richting Aagtekerke komt. Meestal zijn het bijna-ongelukken, maar nu helaas een echt ongeluk. Sterkte voor iedereen.
Inwoner Grijpskerke (16-2-2023 om 17:11)
Het was natuurlijk wachten totdat dit een keer zou gebeuren... De onveilige verkeerssituatie is al erg vaak aangekaart bij de gemeente maar helaas is er nog maar weinig aan de verkeersveiligheid gedaan. Sterkte aan de fietser en de bestuurder van de auto!
Loes (16-2-2023 om 16:06)
Overal zijn rotpunten zegt men het punt men rijdt te hard...haast is geen smoes en niet willen minderen met vaart. Dan is het geen rotpunt
Cookie-instellingen beheren