Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Burgemeester sluit drugspand Wemeldinge

Toegevoegd: 02-03-2023, 15.49 uur
Burgemeester sluit drugspand Wemeldinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle heeft donderdag een drugspand gesloten aan de Prinses Beatrixweg in Wemeldinge. De gedwongen sluiting geldt voor drie maanden.


De woning aan de Prinses Beatrixlaan werd gesloten omdat bij een controle eerder dit jaar een grote hoeveelheid hennepplanten werd aangetroffen. In totaal werden 261 hennepplanten in het pand gevonden. "De Opiumwet geeft de burgemeester de bevoegdheid om bestuursrechtelijk op te treden door een drugspand te sluiten. Deze maatregel neemt de burgemeester zodat klanten en dealers niet meer naar dit pand komen voor de handel in drugs", zo legt de gemeente uit. 

De eigenaar van het pand werd op de hoogte gesteld. Burgemeester Constantijn op de Haar roept inwoners op om verdachte situaties te melden bij de politie via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (3-3-2023 om 15:55)
@bastiaan: "slopen dat pand" We zijn hier niet in Israel.
Stefanie (3-3-2023 om 14:03)
Sonde van die groene groente l!
Bastiaan (3-3-2023 om 09:08)
Het is gewoon goed dat dit pand wordt gesloten, en als het ff kan slopen dat pand. Wij hebben ook last van dit soort tuig, daar moet je niet blij mee zijn. Onderzoek nog bezig, dus geef geen verdere info.
Cookie-instellingen beheren