Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
116 files van totaal 433 km

Wielrenners in botsing met auto bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 05-03-2023, 10.38 uur
De wielrenners botsten op de personenauto.
De wielrenners botsten op de personenauto.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – Zondagmorgen zijn bij Burgh-Haamstede twee wielrenners in botsing gekomen met een personenauto. Niemand raakte gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 09.45 uur op het fietspad langs de Kraaijensteinweg. Ter hoogte van de Zandweg botsten de twee wielrenners tegen een personenauto. De personenauto had voorrang. Door de klap kwamen de fietsers ten val.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de beide fietsers onderzocht. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft het incident vastgelegd. De auto raakte beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ongedierte (10-3-2023 om 17:07)
Tsja, staan toch duidelijk haaientanden.. gevalletje "ik ben alleen op de weg en F de rest" zoals altijd bij wielrenners.....
Tim Fakkeldij (10-3-2023 om 09:49)
Toon@: Wielrennende ( race ) fietsers lijken soms net automobilisten, denken dat ze zelf de regels kunnen aan passen.
Emergo (7-3-2023 om 11:15)
Het voordeel avn wielrenners is wel dat ze een uitlaatklep vormen.
R (7-3-2023 om 06:34)
Ik vind de gemiddelde E bike rijder Andes ook niet veel beter.steken hand niet uit lappen regels aan hun laars en dan wel dat middelvingertje..
Burger (6-3-2023 om 22:36)
Wielrenners kunnen hun fietsbel nooit vinden als ze langs je scheuren als je lekker loopt te wandelen langs de zeedijk bijvoorbeeld. Verder is anticiperen nog altijd belangrijker dan borden. Voorrang moet je dus niet nemen maar krijgen helaas.
pietje (6-3-2023 om 19:43)
wielrenners moeten gewoon standaard voorrang krijgen, geen geschreeuw, en aso gedoe , meer in zeeland.......
Cookie-instellingen beheren