Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 212 km

Onderzoek na vondst overleden persoon Vlissingen

Toegevoegd: 07-03-2023, 16.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet momenteel onderzoek in Vlissingen vanwege de vondst van een overleden persoon bij een flatgebouw. Vooralsnog lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf.


De hulpdiensten kregen de melding van het incident aan de Ruys de Beerenbrouckstraat rond 15.25 uur binnen. Naast de ambulancedienst werd ook een traumateam opgeroepen maar ter plekke bleek al snel dat de medici niets meer voor het slachtoffer konden doen. De politie heeft de omgeving afgezet. De brandweer heeft schermen en een tent geplaatst.

Volgens een woordvoerder van de politie wordt er rekening mee gehouden dat de persoon bewust van het flatgebouw is gesprongen, maar de recherche en medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing van de politie gaan nog nader onderzoek doen. Getuigen zijn door de politie opgevangen en hebben verklaringen afgelegd.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (7-3-2023 om 17:42)
Misschien is het wel een vorm van vrijheid om over je eigen levenseinde te beslissen. Ik kan mij best voorstellen dat er mensen zijn die geen bemoeienis willen van anderen die "helpen om een oplossing te zoeken" maar die genoeg hebben van het leven en eruit willen stappen. Sommige mensen krijgen in hun leven met zoveel problemen te maken dat er geen ruimte voor levenslust meer overblijft. Wel is het triest dat het dan op zo'n manier moet, dat zou humaner moeten kunnen.
André (7-3-2023 om 17:02)
Goh … Een tijdje terug diverse auto’s van de politie gezien. Toen ik bij de Ark was, had er toen al een fout gevoel bij. Verdrietig dat het zo liep & dat het allemaal erger word in huidige Maatschappij.
Vlissinger (7-3-2023 om 16:41)
Triest als iemand zo depressief is dat zo'n persoon een einde aan zijn of haar leven wil maken terwijl er misschien wel een oplossing gevonden had kunnen worden. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en ook de hulpdiensten en iedereen die hierbij betrokken waren.
Nina (7-3-2023 om 16:34)
Wat een vreselijk bericht, heel veel sterkte aan de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren