Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in vrachtwagen bij Oostburg

Toegevoegd: 13-03-2023, 09.58 uur
Brandweer Stampershoek bluste de brand. Brandweer Stampershoek bluste de brand.
Brandweer Stampershoek bluste de brand.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – De brandweerlieden van brandweerpost Stampershoek zijn zondagavond ingezet voor een brand in een vrachtwagen bij Oostburg. De brand bleef beperkt.


De melding van de brand kwam omstreeks 23.50 uur binnen bij de meldkamer. Er zou aan de Oude Haven (N674) een brand woedden in een vrachtwagen. De brandweerlieden van brandweerpost Stampershoek en een schuimblusvoertuig van brandweer Koegors in Terneuzen werden opgeroepen.

Toen de brandweerlieden van Stampershoek ter plaatse kwamen, bleek het om een kleine brand te gaan. Hierop is het schuimblusvoertuig van Terneuzen retour gestuurd. De spuitgasten hebben de brand geblust een nacontrole uitgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren