Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 64 km

Bestuurder onder invloed Middelburgsestraat Goes

Toegevoegd: 18-03-2023, 09.56 uur
De politie controleerde eerder op de avond in Kapelle.
De politie controleerde eerder op de avond in Kapelle.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht op de Middelburgsestraat in Goes een weggebruiker betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De persoon kreeg hiervoor een bekeuring.


De overtreder werd aan de kant gezet door agenten die controleerden met behulp van een onopvallend voertuig. De bestuurder blies op het ademanalyse-apparaat een waarde van 285 Ug/l. Tegen de persoon is proces-verbaal opgemaakt.

Vrijdagavond controleerde de politie trouwens in Kapelle ook op alcoholgebruik in het verkeer. Op de Biezelingsestraat moesten ter hoogte van de rotonde op de kruising met de Noordweg en de Goessestraatweg in totaal 165 bestuurders een blaastest doen. Geen van hen had alcohol op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren