Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek dode Koewacht nog volop bezig

Toegevoegd: 21-03-2023, 15.39 uur - Update: 21-03-2023, 16.10 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - Het is nog altijd niet duidelijk hoe de persoon om het leven is gekomen die vanochtend levenloos werd aangetroffen in Koewacht. Het politie-onderzoek is nog volop gaande.

Het lichaam werd vanochtend gevonden bij de Emmabaan, in de buurt van een elektriciteitshuisje bij de kruising met de Boskreeklaan. Nadat de vondst was gemeld bij de politie, startte zij een uitgebreid onderzoek. Toen bleek dat er mogelijk sprake was van een misdrijf, kwamen extra politiemedewerkers ter plekke. Een woordvoerder van de politie heeft rond 15.10 uur laten weten dat toen nog altijd alle opties nog open lagen. Er zou dus sprake kunnen zijn van een misdrijf, maar andere doodsoorzaken zijn ook niet uitgesloten.

Op dit moment zijn medewerkers van de Forensische Opsporing in witte overalls bezig met sporenonderzoek. Ook wordt de vindplaats ingemeten met behulp van speciale 3D-apparatuur. Medewerkers van een droneteam van de politie hebben de omgeving vanuit de lucht in kaart gebracht en rechercheurs hebben een buurtonderzoek uitgevoerd. Veel details over het onderzoek zijn er verder nog niet. De politie heeft ook nog geen informatie gedeeld over de identiteit van het slachtoffer.

‚ÄčOp dit moment is een deel van de Emmabaan nog altijd door de politie afgezet. Hoe lang het onderzoek nog gaat duren, is nog niet duidelijk.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (21-3-2023 om 20:14)
Sterkte gewenst voor de nabestaande.
Cookie-instellingen beheren