Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 143 km

Politie vraagt hulp bij onderzoek overleden vrouw

Toegevoegd: 23-03-2023, 10.34 uur - Update: 23-03-2023, 12.19 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - De politie roept de hulp van het publiek in om meer zicht te krijgen op de omstandigheden rond het overlijden van de vrouw die dinsdag dood werd aangetroffen bij de Emmabaan in Koewacht. Over de oorzaak van het overlijden is nog altijd geen volledig uitsluitsel, maar volgens de politie wordt nog steeds sterk rekening gehouden met een misdrijf.


Het lichaam van de vrouw werd dinsdagochtend bij toeval ontdekt toen iemand een sanitaire stop wilde maken langs de kant van de weg. De politie startte na de vondst een onderzoek en schaalde dit steeds verder op toen bleek dat er wel eens sprake zou kunnen zijn van een misdrijf. Inmiddels werkt een Team Grootschalige Opsporing (TGO) aan de zaak. Wat er precies is gebeurd, is echter nog niet duidelijk. Dat komt onder meer omdat er nog sectie moet plaatsvinden op het lichaam.

In de hoop op tips die de politie verder kunnen helpen in haar onderzoek, zijn vanochtend bij de Emmabaan in Koewacht lichtkranten geplaatst. Met behulp van de borden worden passanten gevraagd of zij informatie willen delen met de politie. De politie gaat na het weekend ook online advertenties plaatsen in de hoop mensen te bereiken die wellicht iets van het misdrijf hebben gezien of gehoord.

In de tussentijd werkt het TGO stug door aan het onderzoek. Het onderzoeksteam heeft aan het publiek de volgende vragen:
- Wie heeft er in de omgeving van de Emmabaan in Koewacht voor het aantreffen van de vrouw op dinsdagochtend 21 maart iets gezien?
- Wie woont er in de omgeving en heeft mogelijk bruikbare camerabeelden voor de politie?
- Mis je iemand in je omgeving die aan het signalement voldoet?

Tips zijn bij de politie welkom via het telefoonnummer 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (26-3-2023 om 09:53)
Belle: vrouw, 64. Nogal summier idd....
Belle (24-3-2023 om 17:41)
Mis je iemand in je omgeving die aan het signalement voldoet…? Dan nu de vraag; Welk signalement…??
Scheldewater (24-3-2023 om 08:55)
Wat mij opvalt in deze berichtgevingen zijn de oproepen voor getuigen. In het eerste persbericht worden mensen opgeroepen die "Iets verdachts" hebben gezien en in het laatste bericht de oproep om mensen die "iets van het misdrijf hebben gezien of gehoord" Waar hier aan wordt voorbijgegaan is de oproep om iedereen die zich gedurende een bepaalde periode in een ruime kring om de plaats misdrijf zijn geweest. Het zal niet het eerste misdrijf zijn die wordt opgelost door een aaneenschakeling van losse op zich niets zeggende waarnemingen maar die in samenhang een spoor zijn naar een verdachte.
klaar (23-3-2023 om 18:31)
gelukkig , zijn de "agenten "gespecialiseerd in social media.........
rene (23-3-2023 om 15:54)
als er foto,s waren te zien zou het eter zijn.
Cookie-instellingen beheren