Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Politie onderzoekt overlijden persoon Borssele

Toegevoegd: 02-04-2024, 16.55 uur
Politie onderzoekt overlijden persoon Borssele
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE – De politie doet onderzoek naar het overlijden van een persoon bij Borssele. Dinsdagmorgen werd er langs het water een stoffelijk overschot aangetroffen.


Dinsdagmorgen werd omstreeks 09.15 uur de politie gealarmeerd nadat er langs de Westerschelde bij Borssele een overleden persoon was aangetroffen. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse aan de Zeedijk alwaar het stoffelijk overschot lag.

De politie heeft samen met de medewerkers van de Forensische Opsporing onderzoek gedaan naar toedracht van het overlijden en de identiteit van de overledene. De politiewoordvoerder laat weten dat er vooralsnog niet uitgegaan wordt van een misdrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren