Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder test positief op gebruik cannabis Vlissingen

Toegevoegd: 24-03-2023, 22.48 uur
Scooterbestuurder test positief op gebruik cannabis Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een motoragent heeft in Vlissingen vrijdagavond een bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau.


De politie hield de scooterbestuurder in de loop van de avond staande op de Paul Krugerstraat ter hoogte van het gemeentehuis van Vlissingen. Bij controle bleek dat de bestuurder positief testte op het gebruik van de drugs cannabis.

De bestuurder is door collega’s van de motoragent naar het politiebureau in Vlissingen gebracht. Een GGD-arts is naar het bureau gekomen om een test af te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (25-3-2023 om 14:50)
Klopt @Loes en @Governthemente je kan beter vragen wie niet op de weg inclusief de ambtenaren in functie dienstbaar&waakzaam hebben weer wat punten gescoord hiermee pluim voor deze agent!
Alert (25-3-2023 om 13:32)
Maar meneer motor agent drinkt meschien wel lekker een biertje na zn werk .. Waar sommige knallende koppijn van 1 biertje krijgen roken ze liever een jointje.. En goed voorbeeld die iemand laatst gaf.. Zet 10 drinkers naast elkaar en je krijgt slap gelul en een vecht of steekpartij.. En zet 10 blowers naast elkaaren ze starten een nieuw bedrijf
Loes (25-3-2023 om 07:39)
Er rijden er genoeg onder invloed...
GoverntheMente (25-3-2023 om 07:11)
Ik wil nog wel eens testen zien van de invloed op de rijvaardigheid van verschillende middelen. En drugtesten voor bestuurders die positief uitkomen tot minstens 3 dagen na gebruik zijn gewoon niet goed genoeg. Grote kans dat bij een heleboel ongelukken waar bestuurders 'onder invloed' bij betrokken waren vermoeidheid een grotere rol speelde.
Cookie-instellingen beheren