Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 205 km

Man (24) aangehouden voor diefstal 45-km auto Yerseke

Toegevoegd: 28-03-2023, 10.17 uur
Man (24) aangehouden voor diefstal 45-km auto Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – Agenten hebben maandag een man aangehouden voor diefstal van een 45-kilometer auto. De verdachte was een bekende van de politie.


De auto was in het afgelopen weekend gestolen. De rechtmatige eigenaar zag een paar dagen later, afgelopen maandag, zijn auto staan op een parkeerplaats aan de Kijkuit in Yerseke. De man belde hierop de politie. Deze stelden een onderzoek in. Hierbij werden onder andere camerabeelden bekeken. Hierop was een man te zien die de auto stal. Het bleek om een bekende van de politie te gaan.

De man mocht buiten heterdaad worden aangehouden. Daarop werd de man omstreeks 20.00 uur aangehouden. Het betreft een 24-jarige man zonder vaste woonplaats. De man is naar het politiecellencomplex gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (29-3-2023 om 19:49)
Eens met IK ! In Nederland geloven we in, vrijetijds beroving ! Dus je wordt vast gezet... maar hebt verder alles Eten, Bed, Douche Tv, Playstation alles... Dus meer dan de Ouderen die altijd gewerkt hebben Te triest voor worden
ZakMehZehnnn (28-3-2023 om 19:48)
@Johan: dan moet hij overal vanaf blijven! Krijg aub geen medelijden met zo een persoon, kom op zeg.
Johan (28-3-2023 om 12:37)
@Ik: Een nacht in een politiecel is echt iets heel anders dan een nacht in een hotel met een ontbijtbuffet in de ochtend. In een politiecel zit je echt niet voor je plezier.
Ik (28-3-2023 om 11:33)
Wat zal hij blij zijn dat hij is opgepakt, lekker warm en een bed.
Cookie-instellingen beheren