Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 83 km

Hennepkwekerijen gerold in Ovezande en Krabbendijke

Toegevoegd: 06-04-2023, 20.38 uur
In beide woningen werd een hennepkwekerij aangetroffen.
In beide woningen werd een hennepkwekerij aangetroffen.
© Foto: Politie Oosterscheldebekken
Door: Eugène Harthoorn

OVEZANDE – De politie heeft donderdag in meerdere plaatsen in Zeeland hennepkwekerijen gerold. Er zijn verdachten aangehouden.


Na een politieonderzoek troffen de agenten van het politie basisteam Oosterscheldebekken aan de Groenedijk in Ovezande een hennepkwekerij aan met 88 planten. Enige tijd later deden de dienders een instap in een woning aan de Spoorlaan in Krabbendijke. Daar stond een volledige bovenverdieping vol met hennepplanten, 186 stuks in het totaal.

In beide gevallen werd volgens de politie de stroom illegaal verkregen. De politie heeft meerdere verdachten aangehouden. Zij zullen zich moeten verantwoorden voor het Openbaar Ministerie. Daarnaast zullen zij een naheffing krijgen van de netbeheerder. De politie denkt dat de woningen voor enkele maanden zullen gesloten worden door de burgemeester.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren