Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Woning drie maanden op slot na vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 18-04-2023, 15.58 uur
Woning drie maanden op slot na vondst wietkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een woning aan de Sandenburg in Vlissingen is vanaf vandaag voor drie maanden verzegeld. Dit vanwege de vondst van een hennepkwekerij in het pand, eind vorig jaar.


Op 19 december 2022 vond een opsporingsonderzoek plaats in de woning. De politie trof hierbij een in werking zijnde hennepkwekerij aan. De Vlissingse burgemeeste Van den Tillaar heeft besloten de woning voor drie maanden te sluiten op advies van de politie. Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van artikel 13b van de Opiumwet.

"Hennepkwekerijen zijn in het algemeen brandgevaarlijk, leveren vaak overlast op voor de woonomgeving en trekken criminele personen aan. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving", zo legt de gemeente Vlissingen uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joppe Stronk (18-4-2023 om 23:56)
Er valt niks te leren zeeuw. Er is vraag naar en het mag verkocht worden dus moet het ergens vandaan komen. Dat moet dan in "het wereldje" gebeuren. In Duitsland zijn ze het nu in orde aan het maken, maar in Nederland durven we niet. We denken liever dat alcohol normaal is en alle andere middelen raar en gevaarlijke troep. Die burgemeesters zijn helemaal van de zotte. Geven het slachtoffer (de woningzoekende) straf, alsof die lui het zich aantrekken. Typisch wegkijken in Nederland.
zeeuw (18-4-2023 om 19:59)
dat moeten ze een jaar van maken , anders leren ze het nooit
Cookie-instellingen beheren