Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Traumahelikopter landt bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 19-04-2023, 12.05 uur - Update: 19-04-2023, 14.06 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De Amsterdamse traumahelikopter is woensdag aan het einde van de ochtend geland bij de Veersedam in Vrouwenpolder. Dit naar aanleiding van een melding van een medische noodsituatie in Middelburg.


De medische noodsituatie werd rond 10.50 uur gemeld vanuit een appartement aan het Zwanenhof in de wijk Veerse Poort. Het opgeroepen traumateam landde niet in Middelburg maar vloog voor een rendez-vous door naar een parkeerplaats langs het Veerse Meer bij Vrouwenpolder.

De helikopter was rond 11.25 uur ter plaatse en nadat de patiënt door de ambulancedienst was overgedragen aan het traumateam, steeg dit rond 11.55 uur weer op.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren