Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij botsing met auto in Goes

Toegevoegd: 20-04-2023, 11.49 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een fietser is donderdagochtend gewond geraakt toen hij op de Fruitlaan in Goes werd aangereden door een personenauto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De fietser stak rond 09.55 uur de weg over bij het Stationspark en werd toen aangereden. Ambulancemedewerkers hebben zich over de jongeman ontfermd en hem vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

De personenauto raakte door de klap dusdanig beschadigd dat deze moest worden opgehaald door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (21-4-2023 om 01:06)
Volgens mij hebben auto's daar voorrang en had de fietser even over de schouder moeten kijken. Maarja waarschijnlijk scholier met oordopjes in. Helaas is bestuurder auto altijd de schuldige volgens de wet, of het rechtvaardig is of niet. Desondanks hoop ik dat de fietser snel herstelt is.
Sylvester van willigen (20-4-2023 om 15:49)
Ben de man in het groen bij de ambulance zag het gebeuren flinke klap eerste ter plekke hulp verleend aan de jongeman tot de ambulance kwam en gevraagd of de bestuurder in orde was daarna hulpdiensten overgenomen zag eruit los van de schrik hoop dat het met beide goed komt.
Iemand (20-4-2023 om 12:57)
Het blijft een ontzettend onoverzichtelijk gevaarlijk stukje. Fietsers zitten in hun eigen wereldje met oordopjes in, en zijn vaak niet bezig met het verkeer om hun heen. Dit stuk moet echt aangepakt worden, met duidelijke oversteekplaatsen met stoplichten.
Cookie-instellingen beheren