Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist vlucht voor politie in Vlissingen

Toegevoegd: 25-04-2023, 09.30 uur
De bestuurder krijgt op het politiebureau zijn persoonlijk eigendommen terug.
De bestuurder krijgt op het politiebureau zijn persoonlijk eigendommen terug.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een automobilist is maandagmiddag in Vlissingen op de vlucht geslagen voor de politie. De politie heeft diverse spullen van de man veiliggesteld.


Agenten zagen de bestuurder over de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen rijden. De bestuurder reed flink te hard, hield niet voldoende rechts en negeerde een rood verkeerslicht. Na een korte achtervolging bleek dat de bestuurder zijn auto had geparkeerd op het fietspad het Nollepad bij het Nollebos.

Bij controle van het voertuig, bleek dat de bestuurder al gevlucht was. Enkel de bijrijder was nog ter plaatse. Hij is door de dienders gecontroleerd. Tegelijkertijd zijn meerdere eenheden van de politie in de omgeving een zoektocht gestart naar de bestuurder. Hij werd echter niet meer aangetroffen. De politie heeft diverse persoonlijke spullen uit de auto veiliggesteld. Als de bestuurder zich meldt op het politiebureau, zal hij deze goederen terugkrijgen, zo meldt een woordvoerder van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren