Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Woning Stavenisse verzegeld vanwege vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 26-04-2023, 17.09 uur
Woning Stavenisse verzegeld vanwege vondst wietkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - Een woning aan de Schoolstraat in Stavenisse wordt voor twee maanden gesloten vanwege de vondst van een wietkwekerij. Deze werd een goede maand geleden ontdekt.


De hennepplantage werd volgens de gemeente Tholen op 21 maart ontdekt. Vanwege de vondst heeft de burgemeester van Tholen op 20 april besloten de woning vanaf vandaag 17.00 uur voor de duur van twee maanden te sluiten. Tot 26 juni is de woning aan de Schoolstraat dus verzegeld.

De sluiting van het drugspand vindt plaats op basis van het zogeheten Damoclesbeleid. Dit is gericht op het tegengaan van de drugshandel- en productie. Op basis van dit beleid is de burgemeester bevoegd over te gaan tot sluiting van een woning of lokaal. Er moet dan wel duidelijk zijn dat in het betreffende pand handel in drugs plaatsvond of voorbereidingen daartoe zijn aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren