Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere boetes bij controles Oosterscheldekering

Toegevoegd: 11-05-2023, 22.56 uur
Meerdere boetes bij controles Oosterscheldekering
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij snelheidscontroles op de Oosterscheldekering (N57) heeft de politie de afgelopen dagen meerdere snelheidsovertreders betrapt. Zij krijgen allemaal een boete.


De politie controleerde dinsdag, woensdag en donderdag. In totaal twaalf personen bleken meer dan 35 kilometer te hard te rijden. "Hierbij is een rijbewijs ingevorderd", zo meldt de politie.

Bij de controles werd ook op andere overtredingen gelet. Zodoende werden ook vijf boetes uitgedeeld voor het inhalen over een doorgetrokken streep. Ook werden twee bekeuringen uitgedeeld voor het rijden zonder geldige APK.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost van Berkel (12-5-2023 om 11:58)
Heel goed dat er eindelijk eens gecontroleerd wordt, met name diegenen die inhalen. Inhalen op de kering is levensgevaarlijk!
Marcus Aurelius (12-5-2023 om 11:20)
lijkt me gevaarlijk rijden op de Motor daar Je zou maar tussen 2 vrachtwagens in zitten inhalen is vaak juist veiligheid op de motor
Peter de Quest (12-5-2023 om 10:14)
Je mag er wel het verkeer ophouden met 40 of 60km/h. Maar inhalen mag niet en te hard rijden ook niet zoals gisteren al iemand terecht opmerkte bij andere controles. Je mag ook niet keren op de N57, maar dat wordt oogluikend toegestaan over de doorgetrokken streep. Dat Gebeurt dagelijks. Kan aan mij liggen maar dat is gevaarlijker dan 10km te hard. De overheid komt geld te kort. En daarom is de politie nu zo actief bezig. Veiligheid is slechts bijzaak.
harry (12-5-2023 om 10:05)
ze kunnen beter controle en bekeuren op mensen die ruim ONDER de max snelheid rijden. het is al drama en totaal overbodig dat de max snelheid omlaag is gebracht van 100 naar 80km/u. Maar de grootste ergernis is toch wel de duitsers en belgen die doodleuk 50km/u gaan rijden op de kering. levensgevaarlijk. zodra bekend is dat ze daar ook bekeuringen voor kunnen krijgen zullen ze vast wat door gaan rijden, en anders is het nog altijd goed voor onze staatskas
Cookie-instellingen beheren