Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 230 km

Kinderen vinden vuilniszakken met onbekende stof 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 19-05-2023, 00.10 uur
Door: Eugène Harthoorn

‘S- HEER ARENDSKERKE – De politie en brandweer hebben donderdagavond onderzoek gedaan naar een afvaldumping in de bosschage bij ’s-Heer Arendskerke. Kinderen hadden het afval gevonden.


De politie kreeg in de loop van de avond de melding dat een aantal kinderen in de bosschage aan het Terlucht in ’s-Heer Arendskerke een aantal vuilniszakken hadden gevonden. De politie kwam ter plaatse. Ter plekke bleken er enkele blauwe zakken in de bossen te liggen.

De politie heeft een Adviseur Gevaarlijke Stoffen ter plaatse gevraagd om te onderzoeken wat er in de zakken zat. Volgens deze adviseur zat er in de zakken een onbekende stof. De gemeente gaat deze stoffen vernietigen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren