Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen meisje Yerseke 5 jaar oud

Toegevoegd: 20-05-2023, 18.19 uur - Update: 20-05-2023, 18.21 uur
Het omgekomen kind is 5 jaar oud, zo meldt de politie.
Het omgekomen kind is 5 jaar oud, zo meldt de politie.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Het kind dat vanmiddag om het leven kwam bij een ongeval in Yerseke is een meisje van 5 uit de gemeente Kapelle. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het kindje bevond zich volgens de politie samen met enkele andere mensen op een vrachtwagen met open laadbak. Deze combi was rond 14.35 uur onderweg naar voetbalvereniging VV Yerseke waar een kampioensfeest gevierd zou worden. Op de Welleweg ging het mis en kwam het meisje om het leven. 

"Wat er precies is gebeurd en hoe het kindje heeft kunnen verongelukken, wordt nog volop onderzocht. Gedurende dat onderzoek, dat geruime tijd in beslag neemt, doet de politie hierover geen mededelingen", zo laat de politie weten. Volgens de politie worden de direct betrokkenen gehoord. "Voor nu ligt echter de nadruk op hulpverlening / slachtofferhulp voor deze mensen", aldus de politie, die laat weten dat het incident ook diepe indruk heeft gemaakt op de betrokken hulpverleners.

De Welleweg is gedurende het onderzoek afgesloten voor al het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (20-5-2023 om 19:40)
Wat erg een kindje van vijf wat een ramp voor de ouders en verdere familie en allen die hiervan getuige zijn geweest , wat een drama het leven van de nabestaanden voorgoed getekend , wat iets leuk zou moeten zijn krijgt een git zwart einde. Hoop wel dat er met respect op deze site gereageerd wordt denk a.u.b. aan de nabestaanden en allen die dit hebben zien gebeuren , a.u.b. mensen geen oordeel vellen .
nn (20-5-2023 om 19:28)
heel veel sterkte voor de fam het zal je maar over komen
mar (20-5-2023 om 19:19)
Wat een vrolijke feestdag had moeten worden is omgeslagen in verdriet en verlies. Sterkte aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren