Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 345 km

Arrestaties na vernieling autospiegels in Goes

Toegevoegd: 21-05-2023, 12.20 uur
Arrestaties na vernieling autospiegels in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes hebben politieagenten in de nacht van zaterdag op zondag twee personen aangehouden nadat melding was gemaakt van vernielingen.


Politieagenten werden op pad gestuurd nadat een getuige had gezien dat bij meerdere geparkeerde auto’s spiegels werden vernield. “Volgens de meldkamer was er duidelijk een conflict op de achtergrond te horen. Ter plaatse hebben we een onderzoek ingesteld. Door dit onderzoek konden we al snel een minderjarige verdachte aanhouden”, zo meldt de politie.

Een vriend van de verdachte hield zich volgens de politie hinderlijk in de omgeving op. “Omdat hij zich op onze vordering niet direct verwijderde, is de wapenstok getrokken. Hierna ging de jongen in eerste instantie weg. Later kwam hij toch terug en is hij aangehouden”, aldus de politie.

De persoon die wordt verdacht van de vernieling bleek een zakje hasj bij zich te hebben. Hij zal daarom niet alleen voor vernieling maar ook voor drugsbezit worden vervolgd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (21-5-2023 om 15:59)
Ik hoop dat het hele dure spiegels zijn van moderne auto's welke paps en mams verhalen o hun kroost. Ik neem aan dat een verzekering niet zal betalen.
willem (21-5-2023 om 13:59)
De schade laten betalen plus een zware boete. De flut "HALT"strafjes maken geen indruk. Raak ze in hun geldbuidel en laat ze mmaar een maandje onkruid tussen tegels waghalen.
Loesoe (21-5-2023 om 13:26)
Mag hopen dat ze schades betalen... desnoods de ouders hoe dan ook. Ik hoef ze niet te betrappen want dan is gelijk afrekenen.
Cookie-instellingen beheren