Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 55 km

Zwaargewonde bij ongeluk met vuurwerk in Breskens

Toegevoegd: 21-05-2023, 20.14 uur
Zwaargewonde bij ongeluk met vuurwerk in Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - In Breskens is zondagmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeval met vuurwerk. Dat melden de wijkagenten van de gemeente Sluis via social media.


Volgens de politie vond het incident plaats in Breskens. Eerste hulpverleners ontfermden zich over het slachtoffer, in afwachting van de komst van de politie en de ambulancedienst.

Het slachtoffer liep volgens de politie zwaar letsel op. De gewonde is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (23-5-2023 om 19:28)
Dezelfde ochtend werd er zwaar vuurwerk afgestoken in IJzendijke. Breskens speelde daar die dag drie voetbalwedstrijden tegen het dorp. Laten we zeggen dat het klonk alsof er een bom ontplofte... Gevaarlijk spul en niet normaal... Ik weet het niet, maar ze zullen wel de hele dag bezig zijn geweest. Wel heel erg toevallig.
cq (22-5-2023 om 21:36)
Hopelijk kunnen ze het letsel tot een minimum beperken. Maar stop met die rotzooi afsteken, landelijk verbieden en keihard optreden.
Doet er niet toe (22-5-2023 om 12:26)
Was tijdens kampioenschap feest.en mensen als je niet weet wat er precies gebeurt is oordeel dan niet....mensen die het gezien hebben weten het precies
nouen (22-5-2023 om 11:06)
Toch wel frapant dat er gelijk wederom vooroordelen te pas komen. Wellicht bij stil gestaan dat er iemand anders het vuurwerk richting hem/haar/het heeft gegooid? en mensen verwondingen toewensen, triest maar het is NL.
Vroege vogel (21-5-2023 om 22:50)
Die is er al vroeg bij!
Erwin (21-5-2023 om 22:16)
Je bent een rund als je met vuurwerk stunt ,zeker in Mei . Zal zijn lesje nu wel geleerd hebben
Cookie-instellingen beheren