Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Flinke files door ongeval op A58 bij Goes

Toegevoegd: 26-05-2023, 16.28 uur - Update: 27-05-2023, 13.47 uur
Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.
Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Door een ongeval op de A58 ter hoogte van de Wrangeweg bij Kloetinge zijn in beide rijrichtingen flinke files ontstaan. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde even voor 16.00 uur op de linkerbaan ter hoogte van het gehucht Abbekinderen. Door onbekende oorzaak zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Beide moesten worden afgesleept. Hiervoor kwam bergingsbedrijf Quality Assistance Group ter plaats met twee bergingsvoertuigen.

Ambulancemedewerkers hebben de betrokkenen nagekeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie heeft ten tijde van het ongeval één rijstrook afgezet om te voorzien in een veilige werkomgeving. Bij het ongeluk waren ook een moeder en twee kleine kinderen betrokken. Politieagenten hebben hen weggebracht.

Door het ongeval ontstonden er flinke files.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (27-5-2023 om 08:41)
Er was helemaal geen kijkersfile aan de andere kant Piet; ik reed hier toevallig die middag en er was niks te zien. Er reed namelijk een pijlwagen en er was een strook afgesloten waardoor mensen moesten ritsen. Typisch weer het commentaar van iemand die er niet bij was…
Piet (26-5-2023 om 23:18)
Mooi die kijkersfile aan de andere kant ook.... Mensen blijf niet zo gluren naar de ellende van een ander maar rij door. Zo zorg je alleen maar voor meer gevaar op de weg en dus druk op de hulpverleners!
klaar (26-5-2023 om 19:30)
@R, poehpeoh, het is 2 X in een jaar beetje drukker , richting Domburg.......
Vollenhove (26-5-2023 om 19:05)
Maak niet uit twee of drie banen als de mensen zich niet laten afleiden door telefoon/ navigatie of andere dingen die je tijdens au to rijden niet moet doen maar gewoon goed opletten zouden er minder ongevallen zijn ,ik zie zo vaak mensen van rijbaan wisselen wat in de praktijk niks uitmaakt,en dan krijg je kop staart botsingen van
R (26-5-2023 om 17:05)
Het ook niet normaal dat deze weg nog 2 baans is.
Cookie-instellingen beheren