Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Ongeval in Vlaketunnel zorgt voor kilometers file A58

Toegevoegd: 29-05-2023, 20.24 uur
De file liep op tot aan de afrit van Kapelle.
De file liep op tot aan de afrit van Kapelle.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

SCHORE - Als gevolg van een ongeval in de Vlaketunnel op maandagmiddag bij Schore richting Bergen op Zoom ontstond er enkele kilometers file. Wat er gebeurd was en of er gewonden zijn gevallen, is niet bekend.


Omstreeks 17.30 uur werd er melding gemaakt van een ongeval op de A58 in de Vlaketunnel richting Bergen op zoom . Als gevolg van het ongeval ontstond er voor het overige verkeer hevige overlast. Uiteindelijk liep de file op tot aan de afrit Kapelle. Ook op de Oude Rijksweg (N289) had het verkeer last van enige vertraging door de opgelopen verkeersdrukte. 

Rond 18.00 uur was de weg weer helemaal vrij en kon het verkeer weer op gang komen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
weggebruiker (29-5-2023 om 21:47)
Dit komt hoogst waarschijnlijk omdat de buitenlandse automobilisten met caravan ( vaak Duitsers ) afremmen als ze de Vlake tunnel in rijden. Beter dat ze de snelheid er gewoon inhouden, en iedereen met 90 km erdoor gaat.
R (29-5-2023 om 20:08)
@klaar ,kom dr eens in.is dit die 2x per jr naar Domburg waar je t over had?
Cookie-instellingen beheren