Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 118 km

Woning geventileerd nadat bewoners brand hadden geblust Krabbendijke

Toegevoegd: 29-05-2023, 19.41 uur
Woning geventileerd nadat bewoners brand hadden geblust Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

KRABBENDIJKE - De brandweerlieden uit Krabbendijke zijn op maandagmiddag uitgerukt voor een kleine keukenbrand aan de Nieukerckestraat in Krabbendijke. Van brand was geen sprake meer toen de brandweer ter plaatse kwam. 


De brand brak uit rond 11.50 uur in de keuken van een woning aan de Nieukerckestraat. Tijdens het bereiden van eten was er iets niet helemaal goed gegaan. Het uiteindelijke resultaat was een woning vol rook en verbrand brood. De brandweer heeft de nog aanwezige papegaai uit de woning gehaald. "Deze was gezond en wel", aldus de brandweerlieden.

Hierna hebben zij de woning geventileerd en een controle gedaan op nog mogelijk aanwezig CO. Deze meting was negatief en de brandweerlieden konden daarom terug naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren