Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Hardrijdende motorrijder moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 04-06-2023, 21.23 uur - Update: 05-06-2023, 07.51 uur
Hardrijdende motorrijder moet rijbewijs inleveren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de A58 tussen Middelburg en Kruiningen heeft de politie zondag een motorrijder staande gehouden die met 200 kilometer per uur over de weg raasde. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Aan het einde van de middag reed de motorrijder met 200 kilometer per uur over de A58 vanaf Middelburg naar Kruiningen. De agenten van het team Zeehavens zagen de motorrijder voorbij komen en hebben geprobeerd de bestuurder staande te houden. De snelheid was dusdanig hoog dat het voor deze agenten onmogelijk was om de motorfietser bij te houden.

Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken hebben de bestuurder even later alsnog staande kunnen houden. De overtreding, na correcties, bleek 85 kilometer per uur te hard te zijn. De persoon droeg volgens de politie geen beschermende kleding. "Het rijbewijs is ingevorderd en zal worden opgestuurd naar de officier van justitie", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pollewops (5-6-2023 om 12:15)
Grote kans dat het een motorbezitter was. Eén die 90% van z'n tijd op de weg gewoon automobilist is en als het mooi weer is z'n motorfiets uit de stalling haalt. Jammer want die verpesten het grondig voor de echte motorrijders.
Emergo (5-6-2023 om 10:38)
@John Gezien de marge gaat het altijd om meer dan een paar kilometer en dat weet je zelf ook.
timsalabim (5-6-2023 om 07:04)
Wat gebeurd er als de politie niet meeleest John? Ga je daar dan eigenhandig voor zorgen dat ze wel meelezen? Denk dat ze wel iets beters te doen hebben dan "mee te lezen" of naar een of andere anoniemo te luisteren op internet...
Loes (5-6-2023 om 06:46)
Pieterse wat is dat voor een reactie, levens gevaarlijk die snel heid, ik ben blij dat er 1 is gepakt.
John (5-6-2023 om 06:30)
Druppel op een gloeiende plaat. In de avonduren en snachts rijden er zoveel te hard. Dat er nu 1 gepakt is. Is meer geluk dan wijsheid. Bestel en pakketdiensten rijden standaard te hard. Er is gewoon te weinig verkeerspolitie. Helaas bij radarcontroles pak je ook degene die af e toe eens te hard rijd en dan gaat het nog om een paar km per uur.
Cola (5-6-2023 om 00:11)
Motor in de versnipperaar en cola blikjes van maken! Die weg is lang niet goed genoeg voor 200 kilometer per uur!! Levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren