Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Volwassene en vijf kinderen gewond bij ongeluk IJzendijke

Toegevoegd: 05-06-2023, 16.39 uur - Update: 05-06-2023, 17.57 uur
Foto 2 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (7-6-2023 om 18:14)
De beste stuurlui staan weer aan de kant. Als je niet weet hoe het is gebeurd, stop dan met die onzinnige reacties te schrijven. Veel sterkte voor de slachtoffers en hun familie
mar (7-6-2023 om 11:06)
Oordeel niet over iets waar je niets van weet. Het is al erg genoeg voor alle betrokkenen en de kindertjes en de ouders, de klasgenootjes en andere familie. Hoop dat het weer goed komt, zal tijd nodig hebben. Medeleven aan allen die hier bij betrokken zijn. Sterkte voor allemaal.
fietser (7-6-2023 om 11:03)
Wat een reacties hier, hoop niet dat de ouders/familie en de schoolleiding dit lezen, de bestuurder, wat is er gebeurd zolang dat in onderzoek is. Met de kinderen gaat het niet erg goed, hoop dat het wel weer goed kan komen,
Vlissinger (7-6-2023 om 08:15)
@.... Als je niet eens kan begrijpen wat mensen hier typen dan kun je beter stoppen met oordelen en woorden verdraaien. Ik heb dus niet getypt dat de bestuurder een telefoon heeft gebruikt, maar omdat (wat jij niet begrijpt) er zoveel ongevallen gebeuren door telefoongebruik in het verkeer, het ook niet uitgesloten kan worden. En dat jij bomen goed vindt om auto's tegen te houden is helemaal van deze planeet omdat velen zo'n klap met een boom niet overleven. Knettergek.
.... (6-6-2023 om 18:56)
@Vlissinger, wat een nare aanname over het telefoon gebruik van de chauffeur! Je weet hélemaal niks, dan moet je je mond houden. @meerveiligheidopdeweg, deze bomen hebben in dit geval juist de levens gered van alle kinderen en de bestuurder. Het busje is juist tegengehouden, want het is een heel diep eind naar beneden de dijk af! Als dat gebeurd was waren ze misschien meerdere malen over de kop gegaan, en dan...? Heel veel sterkte aan alle slachtoffers en hun naasten.
jan uit Vlissingen (6-6-2023 om 14:35)
@meerveligheidopdeweg, wel eens van polderblindheid gehoord? En als we alles moeten laten waar het zogenaamd thuis hoort komen wij als mens er toch heel bekaaid af, trouwens bomen staan niet alleen in het bos.
Cookie-instellingen beheren