Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Volwassene en vijf kinderen gewond bij ongeluk IJzendijke

Toegevoegd: 05-06-2023, 16.39 uur - Update: 05-06-2023, 17.57 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Op de Isabellaweg bij IJzendijke heeft maandagmiddag een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden. Hierbij waren een volwassene en vijf kinderen betrokken.


De melding van het eenzijdige ongeluk kwam rond 14.50 uur binnen. Er werden meteen meerdere ambulanceteams en een brandweerploeg opgeroepen. Rond 15.20 uur was de eveneens opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke. De traumahelikopter uit Nijmegen landde rond 15.50 uur bij het ZorgSaam-ziekenhuis in Terneuzen.

Volgens de politie raakten een bestuurder en vijf kinderen gewond. Zij werden alle zes naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. De brandweer heeft de bestuurder uit het voertuig bevrijd. "We doen onderzoek naar de toedracht van het ongeluk", zo meldt de politie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-6-2023 om 07:04)
Heel veel sterkte toegewenst voor iedereen die hierbij betrokken is geraakt. Ongeacht wat hier gebeurd is, hoop ik voor de bestuurder dat het niet telefoon gerelateerd is geweest. Dan word je leventje niet meer de oude kwa schuldgevoel. @Meer veiligheid op de weg, niks bomen weg, stikstof is het probleem niet van de opwarming maar wel de bomenkap. Ga in een hete zomer maar eens in een bos lopen, koelkasteffekt. Overal vangrails bij elke boom plaatsen is te duur. Dan eerder meer verharde bermen. Daarnaast worden nieuwe auto's ook steeds veiliger gemaakt.
Chuckles (6-6-2023 om 04:21)
Het is een overzichtelijke weg. Het heeft alleen een erg slechte naam gezien de eenzijdige ongevallen die er jaarlijks plaatsvinden. @benieuwd op de fotos zie ik tot aan de boom geen remsporen, dus het neigt naar onwelwording.
smeerkees (6-6-2023 om 01:28)
Wat hebben de bomen ermee te maken @meerveiligheidopdeweg ? weer zo'n aparte reactie. misschien is vrouw in kwestie niet goed geworden, niet opgelet of whatever, maar om nou een stilstaand object de schuld van iets te geven....
mar (5-6-2023 om 19:00)
Sterkte en beterschap voor allemaal. Een ongeval is nooit leuk. Hoop dat het weer allemaal goed komt. Ook voor de getuigen en familie, hulpverlening allemaal sterkte.
Benieuwd (5-6-2023 om 17:53)
Ben benieuwd wat alle experts hier, kunnen opmaken uit die paar foto's
Meer veiligheid op de weg (5-6-2023 om 17:26)
Heel erg. De wegen moeten echt veiliger gemaakt worden door de bomen te verwijderen. Laat de bomen lekker in het bos waar ze horen
Cookie-instellingen beheren