Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing tussen bestelbus en personenauto Kapelle

Toegevoegd: 16-06-2023, 19.29 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KAPELLE - Op rotonde van de afrit van de A58 met de Vierwegen (N666) is op vrijdagavond een bestelbus tegen een personenauto aan gereden. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. 


Omstreeks 18.25 uur werd er bij de meldkamer melding gemaakt van het ongeval. Bij het ongeval op de rotonde was een bestelbus tegen een kleine personenauto aan gereden. De ter plekke gekomen ambulancedienst heeft de bestuurster van de personenauto nagekeken op letsel. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

De bestelbus die van de A58 af kwam, was tegen de rechterzijde van de auto gebotst. Hierdoor was de ruit geklapt van de kleine auto en ontstond er een flinke deuk. De bestelbus was ernstig beschadigd geraakt aan de voorzijde. Beide voertuigen werden door bergingsbedrijf De Moor getakeld.

Tijdens de bergingswerkzaamheden was er één rijstrook van de rotonde gesloten. Medewerkers van de Provincie Zeeland heeft samen met politieagenten de ongevalslocatie veilig gesteld. Ook heeft de politie geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Omstreeks 19.15 uur was de hele weg weer vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren