Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kitten bevrijd uit geparkeerde auto Terneuzen

Toegevoegd: 17-06-2023, 10.48 uur
De kitten maakt het naar omstandigheden goed.
De kitten maakt het naar omstandigheden goed.
© Foto: Brandweer Terneuzen
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Brandweerlieden uit Terneuzen hebben gistermiddag een kitten bevrijd uit een geparkeerde auto in een parkeergarage aan het Theaterplein in Terneuzen. De kitten maakt het goed. 


De brandweerlieden werden omstreeks 13.20 uur opgeroepen voor het vastzittende diertje. De ter plekke gekomen hulpdiensten, waaronder medewerkers van de dierenambulance, hebben geprobeerd de kitten uit het voertuig te halen. Deze zat vast tussen de bodemplaat en het chassis van de auto. Dit lukte niet zonder medewerking van de eigenaar. 

Aangezien de eigenaar van het voertuig niet aanwezig was en pas enkele uren later ter plaatse kon zijn werd de reddingsoperatie uitgesteld. Toen de eigenaar rond 17.00 uur bij het voertuig aangekomen was, werd de reddingsoperatie voortgezet. De motorkap werd geopend en de kitten kon vervolgend worden bevrijd. "Het diertje maakt het naar omstandigheden goed", aldus de brandweerlieden uit Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belasting (19-6-2023 om 07:35)
Wordt tijd dat er voorrijkosten berekend voor dit soort dingen, ipv op kap van de burger.
Amanda (17-6-2023 om 17:32)
@Joke; Wellicht het bericht nog eens goed lezen? Staat helemaal niet dat het kitten IN de auto zat alsmede niet dat het kitten van de auto-eigenaar zat.. Het enige 'schandalige' van dit verhaal is de leeftijd van het kitten en dat er ergens eigenaren zijn die het normaal vinden ze zo jong buien te laten lopen
joke (17-6-2023 om 16:48)
waar om laat je zo een lief diertje in de warme auto schandalig .
Cookie-instellingen beheren