Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 101 km

Caravan belandt in sloot Zwaanweg Koudekerke

Toegevoegd: 18-06-2023, 01.18 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KOUDEKERKE - Op zaterdagavond is aan de Zwaanweg in Koudekerke een caravan in een sloot terecht gekomen. Er raakte bij het ongeval niemand gewond.


De auto waar de caravan aan vast gekoppeld was, kwam uit de Dishoekseweg gereden en draaide de Zwaanweg op. Tijdens het maken van de bocht raakte de caravan los van de auto waardoor deze in een sloot terecht kwam. Bij dit éénzijdige ongeval raakte niemand gewond. De ter plekke gekomen politieagenten hebben de weg veilig gesteld.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam met twee voertuigen ter plaatse en heeft de caravan schadeloos uit de droge sloot weten te takelen. Hierna werd met wat hulp de caravan weer aan de auto gekoppeld waarna de onfortuinlijke vakantiegangers hun weg konden vervolgen. 


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M@rk (19-6-2023 om 13:07)
Die komen er nog goed mee weg want de caravan ziet er onbeschadigd uit. Toch snap ik niet dat je dit laat gebeuren. Altijd, als check na het aankoppelen, je neuswiel naar beneden draaien. Hierdoor kom je er heel snel achter of de koppeling op de kogel ligt of netjes om de kogel zit. Zelfs al heb je een verklikker in de koppeling zitten die aangeeft of de koppeling goed gesloten is of niet.
Ad Jonkers (18-6-2023 om 08:16)
"Waar is toch mijn caravan, ik kan hem nergens vinden, hij moet hier op de camping staan, naast die van v.d. Linden". Vrije interpretatie naar lied van (wijlen) Herman Berkien. De Utrechtse cabaretier en ontdekker van Tineke Schouten!
Cookie-instellingen beheren