Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeerschaos door ongeval Deltaweg Goes

Toegevoegd: 20-06-2023, 18.45 uur
Door de wegafzetting ontstond er een flinke file.
Door de wegafzetting ontstond er een flinke file.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een ongeval op de Deltaweg ( A256) Bij Goes zijn twee personenauto’s beschadigd geraakt. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.40 uur. Door onbekende oorzaak waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De politie kwam met spoed ter plaatse. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Een berger is ter plaatse gekomen om de betrokken voertuigen uit elkaar te trekken. Tijdens de afhandeling van het incident was een gedeelte van de weg afgezet. Dit zorgde voor een flinke verkeerschaos.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (21-6-2023 om 16:17)
@Scheldewater Ik kan wel meer oorzaken bedenken maar zoals gewoonlijk is dan zinloos.
Scheldewater (21-6-2023 om 09:09)
Zo te zien een "gewone" kop-staart botsing. Zou zo maar kunnen dat er onvoldoende op de weg is gelet en/of te weinig afstand is gehouden.
Cookie-instellingen beheren