Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gered paard trapt helper in Middelburg

Toegevoegd: 21-06-2023, 08.11 uur
Eén van de paarden gaf zijn helpers een trap.
Eén van de paarden gaf zijn helpers een trap.
© Foto: Brandweer Rooseveltlaan
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een persoon is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat deze bij het redden van een paard werd geschopt. De brandweer van Middelburg was ook ter plaatse.


De brandweerlieden van brandweerpost Rooseveltlaan in Middelburg werden omstreeks 16.50 uur opgeroepen voor enkele dieren die in de problemen waren langs de N57. Ter plaatse waren, mogelijk door de onweer, een drietal paarden in een sloot beland. Met behulp van voorbijgangers en de eigenaren van de paarden zijn de dieren uit de sloot geholpen.

Hierbij werd één van de betrokkenen geschopt door een paard. Een ambulance is ter plaatse gekomen om dit persoon te helpen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (22-6-2023 om 13:59)
wat een domme en zielige reactie van john en Dagvlinder .hulde voor de redders en ik hoop dat die persoon er niet teveel aan over gehouden heeft .en dat paard heeft dit wellicht uit angst gedaan .
VdVonck (22-6-2023 om 08:36)
@Slachtoffer: Fijn om te zien dat u zelf een een reactie plaatst. Inmiddels gelukkig al weer wat hersteld van de trap begrijp ik. Heb zelf ook altijd paarden gehad en tsja, een trap is weleens 1 of 2x voorgekomen. Hoort erbij.
RB (22-6-2023 om 06:54)
@ Tcb. Jou reactie is nog triester voor woorden, dagvlinder wilt een paard trappen jij hoopt dat dagvlinder dood gaat. Hoe triest ben je dan.
Slachtoffer (21-6-2023 om 13:43)
Best bijzonder al dit commentaar zonder dat al die mensen erbij zijn geweest, heb zelf ook paarden dus weet wat ik deed, ongeluk zit in een klein hoekje met een paard met paniek. Hou gewoon je mond als je er niet bij was alsjeblieft!! Oordelen is zo makkelijk he in deze maatschapij.......triest hoor......
N.B (21-6-2023 om 13:42)
@Dagvlinder. Dieren kunnen niet redeneren zoals mensen dat kunnen. Zo te zien heb jij daar ook moeite mee.
Jo Jo (21-6-2023 om 12:42)
Dagvlinder, bent duidelijk geen dierenliefhebber, want dan zou je zeker niet zo reageren. Belachelijk uw reactie. Ik dek dat de desbetreffende helper er ook wel overdenkt wat uw reactie betreft. Deze persoon helpt het dier in nood, een dierenvriend, en ja in paniek heeft het paard waarschijnlijk deze trap gegeven, Ik denk ook dat de helper er niet eens bij stil heeft gestaan om te zien waar hij het beste kon staan helpen. Dus helaas een ongeluk, en ik wens deze helper veel beterschap en sterkte, maar ook veel dank dat ook hij/zij geholpen heeft om het paard te redden dikke duim.
Cookie-instellingen beheren