Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 38 km

Schade bij ongeval N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 23-06-2023, 19.26 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-GRAVENPOLDER – Bij een ongeval op de Bernhardweg Oost (N666) bij ’s-Gravenpolder zijn twee personenauto’s beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.20 uur. De politie en ambulancedienst werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ter plekke bleek dat er sprake was geweest van een kop-staartbotsing. De politie laat weten dat het voorste voertuig stilstond voor wegwerkzaamheden. De achterop rijdende bestuurder zag dit te laat.

De beide bestuurders zijn door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt. De politie heeft het passerende verkeer langs het ongeval geleid.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meedenker (23-6-2023 om 20:11)
Vandaag daar drie keer voorbij gekomen er is een gedeelte 50 km en 30 km als je je snelheid aanpast op de aangegeven borden komt je achter ligger plots met behoorlijke snelheid op je achterbumper af gereden, het blijkt dat diverse bestuurders zich niets aantrekken van de snelheids beperking en blijven met (80 km) gewoon door rijden, hoop dat dit de eerst en laatste aanrijding blijft tijdens aanleg van de rotonde.
Cookie-instellingen beheren