Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Wederom personen aangehouden haven Vlissingen

Toegevoegd: 26-06-2023, 16.14 uur
Wederom personen aangehouden haven Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag wederom enkele vermoedelijke uithalers aangehouden in Vlissingen. Afgelopen week werden al twee keer eerder personen aangehouden om illegaal aan boord van een afgemeerd schip te gaan. 


De politie heeft in samenwerking met de Douane en de Koninklijke Marechaussee (MKAR) in het havengebied van Vlissingen een drietal personen aangehouden. Al eerder deze week werden personen aangehouden omdat zij een poging deden illegaal een schip te betreden wat in de haven lag afgemeerd. Er werd rekening mee gehouden dat er opnieuw personen aan boord zouden willen gaan. Het betreffende schip werd door de politie en Douane al enige tijd in de gaten gehouden.

Deze keer klommen drie mannen over het hek van het havengebied en benaderden het schip. De politie, Douane en KMAR controleerde het drietal en hun voertuig. In de auto werden lege sporttassen, mobiele telefoons en portofoons aangetroffen. "Het schip waarop ze het hadden gemunt, is inmiddels vertrokken uit de haven van Vlissingen nadat het zeer zorgvuldig doorzocht werd door de Douane. Daarbij werd geen drugs aangetroffen", heeft de politie laten weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (28-6-2023 om 07:26)
Gewoon stroom op de hekken zetten,zodat niemand die er niet hoort er nog op dat terrein kan komen.
Vlissinger (26-6-2023 om 17:13)
Wat een hersenloze figuren zijn dat toch inclusief hun opdrachtgevers. Het nieuws volgen doet dit soort tuig niet. Mooi, want de pakkans is nu bijna 100 procent met de inzet van drones. Nu alleen die straffen wat hoger. Ik betaal er graag wat extra belasting voor. Meer gevangenissen dus.
Cookie-instellingen beheren