Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Persoon onwel bij ongeval gevaarlijke stoffen in Kamperland

Toegevoegd: 06-07-2023, 14.55 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND –Bij een incident in een technische ruimte van een hotel aan de Patrijzenlaan in Kamperland is een persoon onwel geworden. De brandweer is ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken.


Omstreeks 13.30 uur werd de eerste melding van het incident gedaan. Direct werd de brandweer van Kamperland en een ambulance ter plaatse gestuurd. Al vrij snel werd er ook een adviseur van gevaarlijke stoffen ter plaatse gestuurd. Ook werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Dit team is ter hoogte van Kortgene retour gestuurd. Meerdere brandweereenheden zijn ter plaatse gekomen.

De Veiligheidsregio laat weten dat bij een onderhoud in een technische ruimte er iets is mis gegaan. Hierbij zijn twee stoffen met elkaar gemengd. Dit heeft geresulteerd in een gevaarlijke stof. Hierdoor is een medewerker die aanwezig was in de technische ruimte onwel geworden. De brandweer is een onderzoek gestart naar welke stof het is. De medewerker is ter behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat weten dat de Arbeidsinspectie in kennis is gesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren