Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte van vernieling bespuugt politieagenten

Toegevoegd: 29-07-2023, 08.51 uur
Verdachte van vernieling bespuugt politieagenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Politieagenten in de nacht van vrijdag op zaterdag bespuugd door iemand die zij hadden aangehouden op verdenking van vernieling.


Agenten van het basisteam Zeeuws-Vlaanderen wisten de persoon op heterdaad aan te houden. Hij verzette zich echter tegen zijn arrestatie. Omdat de persoon naast het tegenwerken ook nog begon te spugen, werd besloten een spuugmasker om te doen. De verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd in Middelburg.

De teamrecherche zal de arrestant later verhoren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (31-7-2023 om 10:20)
Visdraad rond z'n knikkers, dit onkruid moet je niet laten voortplanten.
willem (29-7-2023 om 12:26)
Wacht maar met het verhoren--zet die gek maar een paar weken in de isolatie op water en brood--overall en bijbel plus wc. kan hij afkoelen.
Ad Jonkers (29-7-2023 om 09:06)
Agenten bespugen nadat je bent aangehouden voor vernieling, het moet niet gekker worden. Dat spuugmasker een paar weken laten zitten is wellicht een optie want de straf zal weer een lachertje worden!
Cookie-instellingen beheren