Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Busje rijdt tegen boom en in brand Vlissingen

Toegevoegd: 29-07-2023, 09.26 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Nieuwe Vlissingseweg (N661) bij Vlissingen is zaterdagochtend een personenbusje tegen een boom gereden. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Het busje raakte rond 07.30 uur in de berm ter hoogte van de Gildeweg. Hier reed het voertuig twee bomen omver om vervolgens tegen een derde tot stilstand te komen. Bij de hulpdiensten werd melding gemaakt van een mogelijke brand en daarom rukte ook de Oost-Souburgse brandweer met spoed uit. Ter plekke bleek aan de voorzijde daadwerkelijk een brandje te woedden. Dit is geblust. Hierna zijn de bomen in stukken gezaagd en in de berm gelegd.

Ambulancemedewerkers hebben de inzittende(n) gecontroleerd maar niemand bleek letsel opgelopen te hebben. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto rond 08.20 uur getakeld. Vanwege het ongeluk was de Nieuwe Vlissingseweg tijdelijk afgesloten tussen de kruising bij de Sloebrug en de kruising met de President Rooseveltlaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewonder (1-8-2023 om 08:07)
Bekende bus hier ! Rijd altijd achterlijk hard
Janna (31-7-2023 om 07:23)
Weer erg jammer dat die bomen voor het busje gingen staan. Da5 hebben ze met de dood moeten bekopen.
Bomen in de natuur (29-7-2023 om 13:27)
Het lijkt me beter om de bomen hier te herplanten in een natuurgebied en in plaats daarvan een grindbak met aan het einde een aantal bandenstapels neer te leggen of hooibalen zodat bij het volgende ongeluk er minder schade is.
Cookie-instellingen beheren