Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot, eigenaar had auto precies een week

Toegevoegd: 31-07-2023, 02.24 uur - Update: 31-07-2023, 04.14 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag op zijn kop in een sloot naast de Rijksweg (N59) in Zierikzee terechtgekomen. De bestuurder is bij het ongeval gewond geraakt.


De hulpdiensten kregen kort voor 01.00 uur de melding dat nabij de kruising Weg par aan Rykswg en Al te Kleinseweg een voertuig van de weg was geraakt en in een sloot was beland. Vrijwel direct werd ook de brandweer opgeroepen. Toen in de auto niemand werd aangetroffen, heeft de brandweer het voertuig uit de sloot getakeld om er zeker van te zijn dat er niemand onder de auto lag. Dit bleek niet het geval te zijn. Later werd duidelijk dat de bestuurder zichzelf elders had gemeld voor medische hulp.

De politie heeft de zwaarbeschadigde Fiat Punto in beslag genomen en bergingsbedrijf Vermaat opdracht gegeven de auto af te voeren zodat nader onderzoek gedaan kan worden. Opmerkelijk detail is overigens dat de betrokken Fiat Punto slechts een week op naam van de huidige eigenaar staat. Het verkeer op de N59 ondervond geen hinder van het ongeluk, alle hulpverlenings- en bergingswerkzaamheden vonden plaats op de parallelweg. Rond 03.50 uur was ook die weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henky (1-8-2023 om 07:01)
Tja auto rijden blijft één gunst maar ook een kunst en zeker met een slok op
bert kaiser (31-7-2023 om 15:10)
als we voor al die alcohollisten de bomen weg moeten halen word het wel erg kaal in ons land ,ik hoop dat hij er van leert .
Ed (31-7-2023 om 11:17)
@Bomen zijn gevaarlijk: Niet zuipen als je gaat rijden is ook een stuk veiliger!
Marco (31-7-2023 om 11:14)
Die boom kwam van rechts volgens mij.
Bomen steken niet over (31-7-2023 om 11:11)
Waarom moet er in een flauwe bocht op een parallelweg ineens een geleiderail komen dan? Je mag daar 60 en die weg is ontzettend overzichtelijk, ook 's nachts. Als bestuurder heb je ook eigen verantwoordelijkheid en moet je niet vertrouwen op alle rubbertegels die sommigen graag willen tegenwoordig.
cees (31-7-2023 om 10:48)
Je snapt niet hoe je met 80 km/u zo'n schade kan hebben?? Heel bijzonder
Cookie-instellingen beheren