Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Politie zoekt getuigen inbraak de Dam Yerseke

Toegevoegd: 05-08-2023, 10.43 uur
Politie zoekt getuigen inbraak de Dam Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in Yerseke. Getuigen kunnen zich melden via de bekende nummers.


De wijkagenten van Kapelle werden vanmorgen ingezet voor een melding van een inbraak in een pand aan de Dam in Yerseke. Volgens de politie heeft de inbraak plaatsgevonden tussen gisterenavond 20.00 uur en vanmorgen 09.30 uur. Bij de inbraak zijn diverse gereedschapmaterialen ontvreemd. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan.

Getuigen van de inbraak kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (5-8-2023 om 11:06)
Getuigen gezocht die iets opgemerkt hebben tussen 20:00 uur en 09:30 uur. Dat is een grote tijdspanne. Wel goed dat er nu direct wordt overgegaan om deze inbraak bekend te maken en aanwijzingen te zoeken.
Cookie-instellingen beheren