Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Duo gezocht na insluiping Kamperfoeliestraat Goes

Toegevoegd: 16-08-2023, 21.45 uur
Duo gezocht na insluiping Kamperfoeliestraat Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De recherche doet onderzoek naar een insluiping aan de Kamperfoeliestraat in Goes woensdagmiddag. Twee jonge mannen zouden een woning zijn binnengeslopen om vervolgens enkele kostbaarheden mee te nemen.


Het voorval vond volgens de politie rond 15.30 uur plaats. De daders droegen allebei een integraalhelm. Dader 1 droeg een rood-zwartgekleurde, de ander had een zwarte helm. Verder is bekend dat dader 1 een opvallende zwarte jas met oranje schouderstukken en een oranje kraag droeg. Verder had hij een lichtgrijze spijkerbroek en zwarte sportschoenen met witte zolen aan. Deze dader had een zwarte rugzak met grijze vlakken bij zich. De tweede dader had een zwarte broek en witte schoenen aan. 

Na de insluiping gingen de twee er in onbekende richting vandoor. De politie vraagt getuigen zich te melden. “Heb je rond 15.30 uur, of even daarvoor of daarna, in de Kamperfoeliestraat dit tweetal gezien? Of woon je in de buurt en heb je mogelijk bruikbare camerabeelden voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (18-8-2023 om 09:35)
Wèl uitkijken dat ze de privacy van deze twee gasten niet schenden
Wilgje (17-8-2023 om 21:25)
Kamperfoeliestraat is een erg lange straat. Wel zo handig om er een ter hoogte van bij te zetten voor camerabeelden.
Cookie-instellingen beheren