Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Politie maakt zich zorgen over vermiste Tholenaar (82)

Toegevoegd: 17-09-2023, 11.14 uur
Politie maakt zich zorgen over vermiste Tholenaar (82)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De politie heeft vanmorgen het signalement van een vermiste man uit Tholen gedeeld. De man rijdt in een Hyundai I-10.


De politie is op zoek naar een 82-jarige man. De man heeft grijs/wit achterovergekamd haar en een snor. Hij draagt een bril met een donker montuur. Op het moment van de vermissing droeg de man een witte polo met korte mouwen en een blauwe spijkerbroek. Ook droeg hij donkere, halfhoge schoenen.

De man is volgens de politie zaterdagmorgen vanuit Tholen naar Hoogerheide vertrokken. Hij  is daar echter nooit aangekomen. De politie weet inmiddels dat de man heeft getankt in Stabroek (B). Daarnaast is zijn auto vlak over de Franse grens gesignaleerd.

De politie maakt zich ernstig zorgen om de man omdat hij dringend medicatie nodig heeft. Ziet u de man of heeft u hem zaterdag gezien: Bel dan de politie via 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nuchtere Zeeuw (17-9-2023 om 18:50)
Waarom sterkte @Ad deze hoofd bejaarde man heeft inderdaad wel zijn dringende medicatie nodig als zovele landgenoten verder begrijp ik ook niet waarom het hier word gedeeld terwijl ze zelf al weten dat hij Stabroek (B) heeft getankt heeft èn al over de grens is vertrokken naar Frankrijk ik denk niet voor niets ziet er niet verontrustend uit op getoonde foto meer iemand die op vakantie wil
Ad Jonkers (17-9-2023 om 11:24)
Dit bericht maakt al veel meer duidelijk omtrent de voorgaande items over dit onderwerp. Hopelijk kent dit alles een goede afloop! Sterkte aan familie en bekenden van deze persoon.
Cookie-instellingen beheren