Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 106 km

Politie deelt foto van vermiste Tholenaar (82)

Toegevoegd: 17-09-2023, 14.09 uur
De man kwam nooit aan op zijn bestemming in Hoogerheide.
De man kwam nooit aan op zijn bestemming in Hoogerheide.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft zondagmiddag een foto gedeeld van de 82-jarige man die sinds zaterdag wordt vermist vanuit Tholen. Ook is de naam van de man bekendgemaakt: Merin van Haaften.


De man vertrok volgens de politie zaterdagmorgen vanuit Tholen naar Hoogerheide. Hij  is daar echter nooit aangekomen. De man werd zaterdag rond 11.40 uur nog gezien bij het Total-tankstation in het Belgische Stabroek. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Volgens de politie is hij mogelijk vertrokken in de richting van Rekkem, vlakbij de Franse grens. 

De heer Van Haaften is circa 1.70 meter lang en draagt een donkerkleurige bril, een witte polo met korte mouwen en een blauwe spijkerbroek. Ook droeg hij donkere, halfhoge schoenen. De man heeft groen/blauwe ogen, grijs/wit achterovergekamd haar en een snor. Hij verplaatst zich in een blauwe personenauto van het merk Huyndai I10 met het Nederlandse kenteken PR-186-X.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren