Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 40 km

Dagenlang vermiste man (82) weer terecht

Toegevoegd: 21-09-2023, 00.50 uur
Dagenlang vermiste man (82) weer terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - De 82-jarige man die sinds zaterdag werd vermist vanuit Tholen is sinds woensdag weer terecht. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


De man vertrok volgens de politie zaterdagmorgen vanuit Tholen naar een adres in Hoogerheide. Hij kwam daar echter nooit aan. Zaterdag werd de man rond 11.40uur nog gezien bij het Total-tankstation aan de Driehoek in het Belgische Stabroek. Dinsdag werd bekend dat de man zondag was gesignaleerd in de Franse plaats Senlis, in de buurt van Parijs.

Woensdagavond kwam het bericht dat de man terecht was. Volgens de politie maakt hij het naar omstandigheden goed en is zijn familie op de hoogte gebracht. De politie bedankt alle mensen die naar de man hebben uitgekeken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (21-9-2023 om 12:03)
@frankie Ook ik ken de achtergronden bij dit voorval niet. Maar geef toe, de communicatie is wel heel apart geweest. Natuurlijk ben ik verheugd dat de man (gezond en wel) terug is.
Drica (21-9-2023 om 10:48)
Terecht maar dat wil nog niet zeggen dat hij weer braaf thuis achter de Geraniums zit. De politie en familie weten maw waar hij zit en wat zn plannen zijn. Case closed.
frankie (21-9-2023 om 08:27)
Ad, waarom zouden ze aan u of mij of wie dan ook moeten uitleggen wat de exacte aard van die situatie is/was? wees blij dat die man weer terecht is.
Ad Jonkers (21-9-2023 om 01:19)
En die 82-jarige man heeft genoten van al die dagen, of is dat te kort door de bocht? Ongetwijfeld wordt er door (vooral) de familie en ook de politie gezwegen wat er werkelijk is gebeurd! Dit was dus geen normale (bestaan die dan) vermissing. Vrees dat iedereen met een kluitje in het (Franse) riet wordt gestuurd.
Cookie-instellingen beheren