Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Vermiste man voor het laatst gezien in Frankrijk

Toegevoegd: 19-09-2023, 10.15 uur
De politie deelde eerder deze foto van de man.
De politie deelde eerder deze foto van de man.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De 82-jarige man die sinds zaterdag wordt vermist vanuit Tholen, is zondag nog gesignaleerd in Frankrijk. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Merin van Haaften vertrok volgens de politie zaterdagmorgen vanuit Tholen naar een adres in Hoogerheide. Hij  is daar echter nooit aangekomen. Eerder meldde de politie dat de man zaterdag rond 11.40 uur voor het laatst was gesignaleerd bij hetTotal-tankstation aan de Driehoek in het Belgische Stabroek.

Eerder werd al aangegeven dat de man mogelijk was vertrokken in de richting van het Belgische Rekkem, vlakbij de grens met Frankrijk. Inmiddels is duidelijk dat de heer Van Haaften zondag ook nog is gesignaleerd in het Franse Senlis. Deze plaats ligt dichtbij Parijs en op ruim 300 kilometyer van het tankstation in Stabroek.

De politie roept nog steeds op om naar de vermiste man uit te kijken. Voor zover bekend verplaatst hij zich nog altijd in zijn blauwe Hyundai i10 met het kenteken PR-186-X. Tips zijn bij de politie welkom via het telefoonnummer 0800-6070.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (19-9-2023 om 19:29)
Als de man zondag weer gezien is, dan is er niet zo gek veel aan de hand lijkt me. Misschien een ruzie? Meer uitleg zou fijn zijn als je je als nabestaande zorgen maakt. Is de man bijvoorbeeld depressief of heeft hij suicidale gedachtes? Is hij misschien dementerende? Ik begrijp niet dat je dan niet wat meer openheid geeft ondanks de privacy.
Michel (19-9-2023 om 18:44)
Dus als een crimineel met z'n gezicht op beeld staat terwijl hij een misdaad pleegt dan mag daar geen afbeelding van worden gedeeld vanwege privacy, maar als een 82 jarige senior er mogelijk bewust en zonder misdaad te plegen tussen uit knijpt dan gaat hij met foto, voor- en achternaam de media in? Wereld op z'n kop.
Ditjes en datjes (19-9-2023 om 18:29)
@P Precies!!!!!
P (19-9-2023 om 17:09)
Hoezo, Big Brother is watching You. Als ze de man weten te signaleren, wat is dan het probleem. !!!
Drica (19-9-2023 om 11:40)
Natuurlijk is het erg voor de naasten en vrienden/bekenden die hun geliefde missen en zich zorgen maken oa ivm medicatie. Maar ik gun Opa dit uitstapje wel en misschien had hij voorbereidingen getroffen vwb zijn medicatie (opgespaard). Hij kan het beste ff een apje of smsje sturen aan 1 van de bezorgde achterblijvers waardoor er aan beide kanten wat rust is. Hopelijk voelt hij zich nu geen crimineel/opgejaagd wild en komt hij na dit avontuur afgestreept te hebben van zn bucketlist gauw weer thuis. Aan de thuisblijvers wens ik sterkte en geduld!
Cookie-instellingen beheren